Vi visualiserar byggnader, produkter och mycket annat.

Oavsett om dina visioner är ett nytt hus, en ny byggnad eller en ny produkt så hjälper vi er att förverkliga era visioner. Genom visualiseringar blir visionerna tydligare och fokus kan läggas mer på detaljer. En vanlig förfrågan vi får är att visualisera fastigheter både invändigt och utvändigt. Material används oftast i säljmaterial för mäklare eller fastighetsbolag.

Ikon på ett hus

FASTIGHETSMÄKLARE

Vid nybyggnation kan det vara svårt för köpare att själva få en känsla för hur slutresultatet kommer att bli. Då är visualisering via 3D bilder eller VR360 ett utmärkt alternativ. Visa olika kökslösningar, byt golv eller inred med möbler.

Ikon som visar sax som klipper av ett band

NYstartat företag?

Har du en tanke eller idé som du vill göra verklighet av. Kanske vill du visualisera en produkt som ännu inte är producerad. Eller visa investerare potentialen med din nya idé. Oavsett hur stora eller små dina behov är så kan vi hjälpa dig att visualisera dina drömmar.

Ikon som visar en 3d kub

ARKITEKTFIRMOR

Vi hjälper er att göra era ritningar levande. Genom 3D bilder eller VR360 hjälper vi er att visualisera ett potentiellt slutresultat som kan leda till att kunden gör slag i saken och beställer.

Ikon som visar kontorslokaler

Kontorslokaler

Hyr ni ut kontorslokaler? Då kan det vara bra att visualisera lokalerna via 3D bilder eller VR360. Detta kan spara tid som exempelvis går till att visa lokalerna flera gånger och hyresgästen kan själv "vandra" runt digitalt för att få en känsla för lokalerna.

Ikon som visar kugghjul som illustrerar industrin

INDUSTRI

Att visualisera produkter inom industrin kan vara svårt. Antingen så kan det vara väldigt små komponenter som skall visualiseras i kataloger eller på webben, eller så kan det vara stora spiraltrappor som inte går att fotografera. Därför är visualisering via 3D ett utmärkt alternativ.

Ikon på profilerings material

Profileringsmaterial

Skall ni närvara på en mässa och vill få visualiserat hur montern kommer att se ut? Då kan 3D bilder eller VR360 vara ett utmärkt alternativ.

3d visualisering på ett kök3d visualisering av nytt bostadsområde i Väröbacka3d visualisering på ett hus med trädgård3d bild av byggnation åt Skövde bostäder